2010 m. rugsėjo 30 d., ketvirtadienis

Naujas blogas

Sveiki.
Šiandien pradėjau pildyti naują blogą, kuriame dėsiu savo mintis apie matytus filmus. Facebooke jau kurį laiką dėjau nuotraukas ir trumpas savo mintis apie filmus, tad ši idėja galų gale peraugo į atskirą blogą. Tad šiuo metu perkelinėju įrašus iš facebooko.
Ignoruoju filmus, kuriuos mačiau anksčiau nei prieš šių metų rugpjūčio mėnesį. Aprašau tiek vaidybinius, tiek dokumentinius filmus. Informacija pateikiama ne tik lietuvių, bet ir anglų kalba. Kas žino, matyt vėliau dėsiu ir savas mintis apie matytas operas ar spektaklius.
Viliuosi sulaukti skaitytojų ir komentuotojų :)

2010 m. rugsėjo 28 d., antradienis

Muškietą turiu!

Pagaliau galiu didžiuotis esąs tikras kareivis. Prieš savaitę muškieta galų gale pateko į mano rankas. Kadangi jau turiu muškietą, nuotraukų iš mūšio lauko nebegaminsiu.
Kol kas tik ciela muškieta, dar trūksta ir titnago, ir parako. Be to, reiks pas draugą praeit ginklo valymo kursus, nes parakas dėl savo sūrumo (kai pritrūkdavo druskos, kareiviai paraku konservuodavo mėsą) metalą ėda, tad norint, kad muškieta būtų gyva kuo ilgiau, reikia ja ir pasirūpinti po mūšių.



2010 m. rugsėjo 20 d., pirmadienis

Martynas sulauks pastiprinimo!

Praeitą šeštadienį mūsų katedroje vyko vieno daktaro vardo gynimas. Po jo sekusioje buitinio seanso dalyje sušnekėjau su Mindaugu ir pasirodo jis greitai doktorantūrą pradės Southamptone pas Kazanskį, Martyno vadą. Žodžiu, lietuvių gretos didėja Anglijoje.
Martynai, lauk desanto iš gimtosios šalies :)