2009 m. rugsėjo 13 d., sekmadienis

Krepšinio realijos arba kodėl aš tapau Lavrinovičių asmenybių gerbėju

Pusė Lietuvos serga šiomis dienomis krepšiniu, didžiajai daliai ši liga jau tapo šiltine. Kosėjame, dejuojame, karštligiškai kilnojame rankas, nes atrodo mūsų krepšinis tiesa prarajos riba. Gerai, ne atrodo, bet iš tiesų. Mes, kaip ir visi lietuviai ieškome tam priežasčių. VIeni neįtinka, kitus norime matyti aikštėje, dar ir kaimynai kliūna, kad prastai už rinktinę serga...
Na gerai, apie priežastis nekalbėsiu, nes matyt visuose forumuose ir bloguose atidžiai išnarstyti visi krepšininkai, visi iki vieno iškeikti ir pusėje visų virtualių erdvių parašyta: ”jei turėtume Jasikevičių...”
Norėjau pasidžiaugti didžiuoju čempionato atradimu. Nori geros juoko dozės - pasiklausyk Lavrinovičių interviu. Iš tiesų, aš tapau jų iškalbos meno gerbėju. Geriausia, kad jiems net stengtis nereikia, viskas ir taip gaunasi su humoru. Tad, jeigu norite į čempionatą žvelgti su humoru, pasižiūrėkite jų vieną ir kitą interviu.
Pažiūrėjote? Dar turite klausimų, kodėl mums nesiseka?

4 komentarai:

Bukoptimistas rašė...

yoo :) tą irgi pastebėjau. Ypač pakėlė nuotaiką po slovėnų, kai išėjo pakalbėti broliukas ^-^ nebebuvo taip pikta

Unknown rašė...

Aš paskaičiavau, kad jei darytume prielaidą, kad bet kurių rungtynių laimėjimo/pralaimėjimo tikimybė yra 1/2, tai tikimybė patekti į kitą etapą yra 0,15625 :D

Justinas rašė...

Nu ir būk tu optimistas, kai ichmbch tokias tikimybes skaičiuoja :D
Vienu žodžiu, sveikinu su realybe. Tikėsimės, kad kai federacija pasikeis, susitvarkys ir rinktinė. Grįtų rinktinę Kazlauskas treniruoti.... Bet tam reikia kitos federacijos.

Marius rašė...

Mėgsta gamta uždarus ciklus, gaila kad kaikuriuos norisi visgi nutraukti... ^^
Nors galime bandyti kurit alternatyvę žemaitijos federaciją :D visvien žemaitija kadanors atsiskirs, duosim dvigubą pilietybę, ir galės vyrai žaisti už žemaitiją. Į rinktinę rinksime internetiniu balsavimu, keitimus jei kazlausko nebus, ir internetiniu balsavimu, ir uolia, neįveikiama komanda, kurią valdo 3'000'000 krepšinio genijų!