2008 m. lapkričio 18 d., antradienis

Spalio revoliucijos aidai

Taip taip, jūs teisingai perskaitėte, domiuosi Spalio revoliucija. Taip, žinau kas įvyko tą dieną prieš 91 metus, bet mane abiau domina pati data. ir ne dėl komunizmo, o dėl asmeninių sumetimų. Saplio revoliucija tapati mano gimimo dienai. Mama pasakojo, kad gūdžiųjų laikų lapkričio 7 dieną seselės pyko, kad negali džiaugtis nedarbo diena. Tačiau buvo kaip buvo ir prieš skaityt gerą dvidešimtmetį pasaulį išvydo Če Giavaros mėgėjas, Napoleono gerbėjas, bet kartu ir pakantus taikiam moksliniam gyvenimui vaikis.
Bet ne apie istoriją aš. Noriu pasidžiaugti, kad į manąjį gimtadienį sugūžėjo daugybė draugų. Didžiausias skaičius žmonių barakiniame kambaryje buvo viršytas - dvylikoje kvadratų sutalpinome 16 žmonių. laisvai dukart tiek dar būtų tilpę :) a dovanų kiek gavau... net baisu. Iš tiesų, nejauku šiek tiek. Įprastai simboliškai viskas vykdavo, o šiais metais užderėjo dovanos nelyginant vyšnios vasaros vidury - gavau ir pokerio rinkinį iš barakinių draugų (dėmesio pokerio mėgėjai(!), kreipkitės, jei norit žaisti), ir medinio laivo konstruktorių iš savo sesučių ir galybę kitų ne ką mažiau menkesnių dovanų: arbatos rinkinys, puodelis, vyno butelių, psichoanalizinė knyga, Hendrixo plakatas, stygos elektrinei gitarikei bei žinoma nemaža rožių, kurias tik vakar pramečiau. Bet žinoma didžiausia dovana - susirinkusi miela draugų kompanija. Didžiąja dalimi choristai, bet buvo ir barakinių draugų bei senas draugas klasiokas. Dėkui jums!
Na, tuo pačiu gaila, kad nebuvo draugų, kurie gyvuoja užsienyje ar dėl įvairių priežasčių (pvz., norėdami išlaikyti orumą :D) neatvykusiųjų. Visų pirma, Martyno bei Mildos. Liūdna, kad jūs kažkur Anglijoj.
Taigi, pastaruoju metu sulauksit aprašo, kaip man sekasi konstruoti savąjį laivą. Viską fotografuoju, apšviesiu savus pasiekimus ir klaidas. nežinau kada parašysiu, nes barake interneto laikinai neturiu - ir dabar rašau iš savo laboratorijos, begerdamas arbatą.

Tai kas norėtų pažaisti pokerį?

1 komentaras:

Martynas rašė...

As butinai buciau uzsukes. Reikes kada spaliuku meetinga koki surengti...