2008 m. spalio 6 d., pirmadienis

Prasidejo mokslai?

Siandien Sautamptone daugeliui prasidejo paskaitos. Po dvieju ivadiniu savaiciu begalinio gerimo ir linksmybiu studentai kibo i mokslus. Tai galima buvo pajusti jau vakar: nieks lauke netriuksmavo, matyt, ejo anksti miegoti.

Man gi diena prasidejo nuo profesines sveikatos kabineto paiesku. Valanda prasitrynes keliuose simtuose kvadratiniu metru pagaliau suradau, kur jis yra. Tyrimo metu paaiskejo, kad man daiktai dvejinasi ir akys kazkaip nesusiveda. Kuo tai kvepia ir ka daryti man nepaaiskino: juk tikslas tik issiaiskinti ar galiu su lazeriu dirbti. O dirbti galiu, kad ir su dviem lazeriais vienu metu.

Toliau studentu atstovybes pastave nusipirkau darzoviu (pirmadieniais ten vyksta turgelis).

Po to ejau i darba, nusiteikes rimtai dirbti, atlikti kazka naudingo. Per dvi valandas pasitikrines pasta, atsakes i kazkokia apklausa, sedau dirbti. Po 5 min. darbo gavau zinute siulancia susitikti. Na, pusvalandis gryno oro, kurio pas mus darbe labai truksta, ir malonios angliskos vesumos, kurios irgi labai truksta, nepakenks. Kadangi trumpo pasivaiksciojimo metu mes kiek paklydome, teko ji isplesti iki 2 val. Per jas as taip ir nespejau paragauti man paruostos koses ir kuskuso. Pastarasis laukia rytojaus saldytuve.

O dabar vargdamas su Origin (grafiku paisykle) ir valgydamas rokiskietiska obuoliu suri atidirbu dienines valandas :)

Jau tris dienas is eiles as pasiklystu. Kazkas negerai... Ne veltui kyla mintys apie GPS issigyjima.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

neveltui hanovery kompasas visada būdavo mano kišenėje :)) Kartais ir žemėlapis, jeigu manydavau, kad taip gali atsitikt. GPS neįdomu...