2008 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Su Naujaisiais 5769-aisiais

Siandien mano drauge is Izraelio pasveikino su Naujaisiais metais. Malonu...

Penktadieni gavau laiska is JOSA B zurnalo, kad musu straipsnis bus atspausdintas ju zurnale. Pirmas mano straipsnis rimtame zurnale. Reikia tik atsakyti i recenzento uzklausas. Nesikandziojo tas recenzentas. Tik apie paklaidas paklause, o tai problematinis klausimas...

Be sito, mane prie vakarienes stalo (malonu pravalgyti 25 svarus uz svetimus pinigus) nusprende siusti i Paryziu stazuotems. Na, tikiuosi neapsigalvos...

Sestadieni teko aplankyti Staunhendza. Nieko akmenukai (foto teks palaukti). Matosi, kad pamegta turistu ir varnenu. Pasirodo pagal dabartines teorijas Staunhendzas nebuvo observatorija, o valdzios jegos simbolis. Nors ir pastaroji teorija kazkaip silpnokai buvo paremta. Tad siuo metu kaip supratau kazkokios vieningos nuomones nera.

Siandien toliau skaiciau viena disertacija. Patiko, netgi labai patiko. Vadovas sake, kad tai vokieciu stiliaus disertacija (rasyta Hales universitete). Man tas stilius patiko. Visa disertacija skaitai kaip vadoveli. Kalba apie lazeri, tai trumpai apraso naudoto lazerio veikimo principus, kalba apie plazmonus, pateikia glausta ivada i juos. Kartu nekalbama nuo Adomo ir Ievos. Zodziu skaitau kaip vadoveli.

2 komentarai:

scania gti rašė...

O! Geras komplimentas - ,,skaitau, kaip vadovėlį'' :) Tiksliai!

Justinas rašė...

Žėk neprapulk tu ten Paryžiuje, bohemų sostinėje. Nors realiai, tai sėkmės braunantis pro juodašiknius, siūlančius visokį šlamštą, netoli kultūrinių objektų.
Ir žėk tu man, Mildą aplenkei. Ji nors taip pat netoli Stonehendge gyvena, bet nėra jo aplankius.