2008 m. rugsėjo 25 d., ketvirtadienis

Ketvirta diena Sautamptone

Taigi vakar buvo pirmas susitikimas su oficialiais universiteto atstovais. Vienas vyrukas (panasus i musiski Smilga) sake, kad mes (studentai) "the best" ir jie (universitetas) "the best", tad "smth good must have hear". Toliau pasigyre, kad tai geriausias UK universitetas inzinerijos srityje. Net pagal JAV reitingus jis papuola i geriausiu desimtuka (vienintelis Europos universitetas pirmajame desimtuke). Kieno tas reitingas darytas reitingas, kazkodel nesake :)

Pazistamu lietuviu skaicius isaugo dar dviem. Sake, cia musu apie 15. Daugiausia pirmakursiai bakalaurai.

Suzinojau, kad bankas kuriame noriu atsidaryti saskaita dirba iki 15. Kai atejau 15.02 i vidu jau nebeileido, nors viduj dar ilgoka eile stovejo. Reikes siandien patyrineti ar jie taip pat punktualiai pradeda savo darba...

Idomu, kad bankai cia siulo specialias saskaitas studentams. Vienas is tokios saskaitos privalumu: kreditine kortele. Dar papildomai visokio svaliaus siulo. Vienas bankas duoda web-cam ir nuolaidu kortele traukiniu bilietams. Kitas duoda 20 svaru, ir jei atvedi nauja klienta dar prideda 20 svaru. Taip galima iki 100 svaru uzsidirbti. Azieciai matosi pamego sita banka :) Man tai tas bankas oponuoja, nes duoda Visa kreditine, gera nuolaidu kortele (nuolaidos kurios man aktualios), na ir 20 svaru nepamaisys :)

Tai tiek. Einu virdulio organizuotis.

Komentarų nėra: