2008 m. liepos 27 d., sekmadienis

Naktinė fotografija su blykste



Pastaruoju metu kažkaip nėra noro rašyti. Tad iš mano pusės vyrauja tyla. Nors yra keleta minčių, pvz. aprašyti savo vaikščiojimus po čekų rojų.

Na bet šį kartą kiek apie kita. Būdamas sode sumaniau naktį paekspermentuoti su blykste. Kaip daugelis manau žino fotografuojant su blykste pirmas planas būna šviesus, o antras dažniausiai visiškai tamsus. Žinoma, galima pabandyti tai išspręsti naudojant sinchronizuotą blykstės režimą. Bet kodėl gi nepabandžius panaudoti aukščiau minėtos savybės darant portretines nuotraukas. Taigi pateikiu keletą savo nuotraukų.

5 komentarai:

Augustė rašė...

O jūs, ponai, netyčia neturit savo galerijų kur nors pvz efoto.lt?:)

Martynas rašė...

Turim :)

Paieškok mūsų bloge skyrelio nuorodos. Jis kaip tik po paskutiniais komentariais. Va ten pamatysi Justino fotki ir Martyno fotki. Ten ir yra mūsų foto saugyklos. Komentarai po nuotraukomis sveikintini ir laukiami. O tu turi ką?

Augustė rašė...

Ah, tai jūsų saugyklas mačiau. Bet tai jum parekomenduot norisi efoto.lt jei norit meniškiausiom nuotraukom su protingais žmonėm pasidalint, kurie vertina, komentuoja, klaidas pasako ir tobulėt padeda šioj srity. Pati turiu: http://www.efoto.lt/user/auguste , apsižvalgykit, gal patiks ir patys užsimanysit prie tos kompanijos prisijungt:)

marcius rašė...

tam efoto yra rodos Justino useris. Kai jis savo foto rode, tai daugelis ekspertu ji nudurino. Na dabar jis ir geresnes foto daro nei tada.

man pačiam kažkaip nesinori dar vieno userio kurti... žinoma pastabos yra geras dalykas...

Justinas rašė...

Taigi, mano useris efoto kaip ir daugelyje kitų - smaikstuolis. Dar į deviantart dedu nuotraukas. Į fotokudra nededu, nes ir taip užtenka tinklapių - nespėju visų sukelti. Vos prie birželio pradžios priartėjau, o kur visos liepos gražiosios nuotraukos....