2008 m. liepos 1 d., antradienis

Motociklininko dienorastis is Kretos

Sveiki. Linkejimai is Kretos. Kodel motociklininko dienorastis? Sis pavadinimas kilo bunant Kuboj, nes pradejo patikti Che Giavara, o apie ji yra isleista knyga ir filmas sukurtas "Motociklininko dienorastis" - apie jo kelione po Pietu Amerikoje. Tad... Pirma syki blogo istorijoje rasau savo keliones Motocilkininko dienorasti. Kalba bus lakoniska, dazniausiai tik man suprantama :D Juokauju, suprasit nesunkiai. Bet raiskos nesitikekit - toks tas buna mano keliones dienorastis.

2008 06 28
Ilgas blaskymasis po Vilniu su daiktais: motyvacine anketa, pavedimas Vitui, draudimas. Skrydis i Kreta neprailgo. Kiek neramu buvo del registravimosi tempu. Nusileidau Heraklione. Ilgai laukiau daiktu. Tada suzinojau, kad reik nusigauti iki miesto autobusu stoties, kad nuvykti i Chania. Stoty susipazinau su zavia amerikiete Emilly (?), bet staigiai atsiskyrem.

Kelione i Chania ilga (~3 val.), bet dar keistesne buvo viesbucio paieska. Savaji sunkiai radau. O ir tas uzdarytas. Tada teko siaip nakvyne susirast. Radau. Pobrangiai, bet issimiegosiu.

2008 06 29
Pirma diena Kretoje. Ryte paskambino moteris, atsakinga uz vasaros mokykla, patikino, kad esu laukiamas Diktynna viesbutyje. Tad persikrausciau. Tada kokias 4-5 val. basciausi po miesta: per karsti (30-31 C) apziurejau griuvesius, svyturi, ivairias gatveles.



Idomus miestas. Bet karstis mane velniskai nuvargino. Pailsejes vakara praleidau su cekais. Smagu buvo pabendrauti. Kambarioko dar laukiu, nes jo daiktus radau.

2008 06 30
Pirma diena univere. Gana maloni ilga kelione iki univero. Paskaitos vyko. Trys visos buvo, ivairus destytojai. Puslaidininkiu teorija pasiskaityti reiketu, sekmingai nepasimokiau. Pamaitino univere, susitvarkiau finansavimo klausimus. Vakare tiesiog vaiksciojau, buvom pliaze, ties svyturiu stebejom saulelydi!






Na, vakare veliau su anglu Alex pasedejom krantine, diskutavom, degustavom.

3 komentarai:

david santos rašė...

I loved thsi blog.
Happy day

Martynas rašė...

Lauksim foto :)

Anonimiškas rašė...

perskaičiau pavadinimą - pagalvojau, kad su motociklu po kretą važinėji, užsipavydėjau. Tada perskaičiau tekstą. Pasirodo motociklo nėr, pavydo irgi nebėr :))