2009 m. kovo 23 d., pirmadienis

Po Lietuvos balsų antrojo etapo

Išaušo rytas po vakaro. O vakar buvo Lietuvos balsų II turo filmavimas. Dalyvavome su vyrų choru ”Aidas”, pop choru ”Kivi” ir KTU choru ”Jaunyste”. Buvo smagus renginys. Mes gerai pasiruošėm, gerai sudalyvavom. Tikrai dainavimo kokybe gėdos universitetui nepadarėm.
Pradėkim nuo to, kad pasiruošimas vyko žymiai rimčiau. Jau mes patys buvom nebe pirmą kartą filmuojami, laisviau jautėmės. Plius, mūsų chormeisteris Ignas atsivedė labai gerą režisierių Liną, kuris tikrai labai mums pagelbėjo. Buvo šimteriopai geresnis negu pirmai laidai vadovės pakviestas choreografas. Smagu buvo žiūrėti, kaip stengias mus įtikinti daryti vienaip ar kitaip. Tikrai daug fantastiškų elementų įnešė į mūsų judesius. Kaip mėgstu sakyti, jį užskaitau :)
Pati filmavimo diena praėjo taip pat sklandžiau - į studiją susirinkom beveik trimis valandomis vėliau nei pirmai laidai, pats filmavimas truko pusvalandžiu trumpiau. Kūrinius atlikom tikrai gerai, galim nesigėdyti prieš universitetinę liaudį. Prisistatymui pateikėm ispanišką habanerą lietuviškais žodžiais ”Vėduoklės”. Na, šį sykį nesulaukėm kritikos, kad labai jau nepietietiškai atlikom, nors patys ispanai turbūt pašiurptų, kaip mes ritmingai atlikom šią lyrinę dainą. Žaviuosi mūsų merginomis, kurios gražiai žaidė su vėduoklėmis. Antras kūrinys, iš San Remo festivalio, taip pat gerai praėjo: mes (bachūrai) niauktais akiniais, o merginos viliokiškai įtikinėjo prisijungti prie jų Meksikos kurorte ”Akapulko”. Trečioji daina - romansas/romanas ”Vėjų valanda”. Na, kai vėjai kišenėje, buvo gerai dainuoti apie vėjus :) Šiaip mano manymu turėjo gerai skambėti ši daina. Dar puikiai į šį kūrinį įsiliejo dviejų šokėjų mizanscena. Nuo Miškinio dėl to susilaukėm komplimentų :) O paskutinioji daina - Sipavičiaus ”Senieji vilniaus stogai”. Kaip žinia, tai buvo visų atliekamas kūrinys, po kurio sekė papildomieji balai. Kadangi mes papildomų balų negavome, tai vėl likom paskutiniai :D
Teks Jums už mus balandžio 4 dieną pabalsuoti, nes mes patys būsim Italijoje. Beje, jei neklystu, bus mažas siužetėlis apie vieną jūsų pažįstamą fiziką. :)

Komentarų nėra: