2008 m. gruodžio 22 d., pirmadienis

Spiritinio kosmoso savaitė

Šiandien lygiai savaitė, kai kasdieną neriu į spiritinį kosmosą. Žmonių kalba šnekant, jau savaitę geriu kasdieną. Daugiau ar mažiau, bet vartoju alkoholį kiekvieną dieną. Taip jau išeina kažkaip :) Matyt dėl to, kad artėja Kalėdos, o gal tiesiog dėl to, kad artėja sesija (šiandien laikiau pirmąjį egzaminą).
Taigi, praėjusį sekmadienį (prieš savaitę) buvo oficiali poilsio diena tą savaitgalį. Tada atėjo pirmadienis - sesės gimtadienis. Juk reikia jį pažymėti. Tiesa? Antradienis - barakiniai draugai kepė pyragą. Valgėm ir valgydami gerdami gyrėm. Trečiadienis - dalyvavau barakinių draugų stalo teniso antrojoje dalyje. Šią dieną kažkaip daugiau buvo suvartota/išdegustuota. Vakaras truko gal 5 valandas. Ketvirtadienis buvo sunkokas, bet kam šiais krizės laikais lengva? Gerai, kad nebuvo aktyvios veiklos laboratorijoje, bo atramos tašką pajusti norėjosi. O gal kaip tik blogai? Juk japonai pagirias gydo fiziniu darbu.
Penktadienis. Išskirtinė diena. Mūsų choro kalėdinis koncertas su kurčiaisiais kurtiesiems. Nuostabus vakaras, nuostabus nardymas spiritiniame kosmose, nuostabus šokių vakaras, patys geriausi prisiminimai, įsimintinas bendravimas su kurčiaisiais, pažadai vieną mergelę išsivesti į fotosesiją miestan ir puikus šeštadienio rytas, besigilinant į mokslą. Gerokai pažengiau besiruošdamas egzaminui. Na, o šeštadienį (čia užvakar) dar sykį, šį sykį su tėveliais Elektrėnuose, šventėme sesės gimtadienį. Na ir kaip gi nepadegustuosi su švogeriu. Tai degustavom iki kokių trijų ryto, miegota ilgai, puse dvylikos sesė pažadino: sako po pusvalandžio važiuojam. OK, grįžau Vilniun, pasimokiau šiek tiek. Oj sunkiai mokslai ėjo, užmiegotos akys, nesusikaupusios mintys ir šiaip, diena tokia savotiška. Tad vakaras sekmadienio buvo minimas su dviem draugais ir vyno buteliu. Miegota pakankamai, nes visgi šiandien buvo egzaminas. Jį sėkmingai parašiau, tad džiaugiuosi atostogomis dabar. Šį vakarą vėl degustuosim - juk pokerio vakaras nusimato :)
Kada bus išeiginė? Matyt rytoj, nes namo grįšiu. O Kalėdos... vėl spindės spiritiniame kosmose.
Toks jau sesijos likimas.

Komentarų nėra: