2009 m. vasario 18 d., trečiadienis

Nekenciu internetiniu formu

Siuo metu ieskau programos lazerio graviravimui. Norint atsisiusti kokios dominancios programos demo pastoviai reikia pildyti web formas. Siaubas kazkoks. Kaskart vis tas pats, kas kart dar vienas potencialus mano pasto dezutes siukslinimo saltinis.

Gal imti tiesiog ir nusipusti is rusu nulauzta versija. Paziurejau su Yandex, kad yra crack visu programu. Be tu visu formu, apribojimu ir pan... Gali nebent piktas dede is ketvirto auksto ateiti. Kai musu grupeje kazkas Origin nuspute su crack'u, tai veliau per kepure gavo.

3 komentarai:

scania gti rašė...

Yra Firefos priedas FireForm, kartą jį užpildai, ir visas formas pildai spustelėjęs pelės mygtuką :)
Be tokios funkcijos - jokia naršyklė man ne naršyklė :)

Anonimiškas rašė...

gali gal paminėt kokių nors pavyzdžių? Kokius stalus valdysit?

Martynas rašė...

scania gti, dekui uz patarima. Lyg ir buvau girdejes apie tokius. Reikes susiinstaliuoti.

v., valdom Aerotech stalus ant oro pagalviu. Sie stalai gali buti tiesiogiai valdomi G kodu. Ir paprastoms figuroms (kurios speju tau nelabai aktualio) manau greiciausia iseitu rasyti tiesiogiai juo. Yra G-code editoriai: paisai figuras ir tau sugeneruoja koda, tai pvz BobCat (600$), Gsimple (0$). Jos man nepatinka tuo, kad rasytos mechaniniam apdirbimui, tai kai kurie programu zingsniai (frezos, grazto parinkimas) neaktualus rasant lazeriu. Tuo labiau, kad ju G kode nera idetu lazerio valdymo programu. Gal jos ir yra, bet musu sistemai netinka. Tad tektu ta koda paskui vis tiek redaguoti. Yra programos lazeriniam graviravimui. Paieskok laser graving software su google turetum rasti. Rusu paieskos variklis Yandex.ru gali tau paskui surasti nucrackinta versija pasibandymui, nes su demo tai nelabai iseina suprasti kaip ten kas. Yra Altechnos programa, bet jauciu tavo homemade geresne uz ju. Bent jau saviske gali kaip nori tvarkyti. Jie dar uz ja nori 3000 euro. Nu, jums gal ir nemokamai duos.
Saviems taikymams bandau su Labview zaisti. Tik vakar kazko valdymo blokas nenorejo pasileisti...
Tiesa, v., kaip tu autofokusa suprogramavai. Gali man kokiu linku numesti?