2008 m. kovo 20 d., ketvirtadienis

Idėja

Mano lankomame universitete (Prahos Karlo universitetas) fizikos fakultete rengiama nedidelė parodėlė: demonstruojamos nuotraukos arba kompiuterinė grafika ar dar kažkas panašaus vienaip ar kitaip susiję su mokslu. Pavyzdžiui, vasarį buvo vienos merginos sukurtų paveikslų paremtų fraktalais paroda, šį mėnesį demonstruojamos elektroniniu mikroskopu padarytos vabalų nuotraukos. Tad pagalvojau, o kodėl neužkūrus tokios web galerijos, kur kas kažkokį laiko tarpą (mėnesį, savaitę) būtų rengiama tokia paroda. Šitam reikalui reikėtų: vietos kokiam serveryje, gero dizaino (patogaus ir minimalaus), ir žinoma medžiagos. Manau, jei pirmus du punktus įvykdytume galima būtų paplatinti skelbimą, siūlantį publikuoti savo darbus toje galerijoje. Darbus pirma siųstų mums, o mes paskui juos dėtume į galeriją. Na kaip? Yra minčių, komentarų?

2 komentarai:

Justinas rašė...

Idėja labai puiki. Reikėtų įgyvendinti ją. Pamažu mažas tinklapiukas virstų didesniu portalu ir gerai padirbėjus po kelių metų jį galima būtų parduoti Google.
Juk Google visas geras idėjas perka. Tuoj žėk eisim į Google Maximą, filmus žiūrėsim Google kine, o melsimės Google bažnyčiose.
Nors jei mąstant plačiai, taip jau vyksta

Martynas rašė...

Manau pavyktu ir kitus itraukti. Tuo labiau, kad vaizdas nepriristas prie kalbos, tad gales ir is kitu saliu zmones lankytis: pateikti savo mena ir vertinti kitu. Pirma reikia vieta, kokia susiorganizuoti, ir adresa gera...