2008 m. kovo 14 d., penktadienis

Kaip aš naikinau žmogų

Vartai žmogus senas nuotraukas, atsirenki geras, jas šviesini, tiesini, karpai. Kitaip tariant, ruoši spausdinimui. Ir taip susiduri su problema. Nuotrauka būtų ideali, jei ne vietoj pasipainiojantis asmuo:

Na kas belieka? Tenka arba atsisakyti spausdinti nuotrauką, ją spausdinti su asmeniu arba... pabandyti panaikinti jį. Tam puikiai praverčia photoshop'o funkcija Clone. Miklios rankos, keletas minučių aktyvaus darbo (gal visas dešimt būsiu sugaišęs) ir gaunam gana neblogą rezultatą:

Na, medžiai gaunasi periodiniai, gėlės apkarpytos, kontūrai netolygūs. Bet fotoredaktoriaus įgūdžiai tobulesni :)

5 komentarai:

scania gti rašė...

Kairįjį apatinį kampą patingėjai prašluoti? :)

Anonimiškas rašė...

Nu čia nepasistengei, nepasistengei... Galima tikrai geriau padaryt :P Naudok įvairesnes vietas klonavimui, keisk teptuko dydį, skaidrumą ir t.t.

Justinas rašė...

Na, man nereikėjo apatinio kairiojo kampo retušuot, nes vis tiek aš jį nukirpau. Kitaip tariant retušavau tik tiek, kiek man reikėjo.

O dėl kokybės visiškai sutinku. Kitaip tariant sieninei nuotraukai, ar dovanotinai nuotraukai tikrai pasistengčiau labiau ;)

scania gti rašė...

Na prie kokybės nėra ko kibti - pažvelgus į nuotrauką tikrai nesimato ,,chemijos''. Kas žiūri į laiptus, jei ieško žmogaus?! :)

Martynas rašė...

Pasitreniruosi kiek, galėsi ir didesnius plotus patvarkyti. Tarkim ištrinti nuotaką ir jaunikį (vis tiek niekam jie neįdomūs) ir atverti laiptus visu grožiu. Gal čia padėtų furje transformacija? Atimi iš nuotraukos nuotakos ir jaunikio furje spektrus ir štai tau kuo puikiausi laiptai.